Blogia
escacslarapita

6ª Ronda, el CER va per davant...

Aquesta sisena ronda ens deixa un fet històric, dos jugadors del nostre club encapçalen la classificació als dos grups del torneig, a més a més al B la segona posició també es nostra!.

Al grup A Michel, amb una joc molt agresiu amb les peces negres guanya al jove Mestre Català i Nº 1 del ranking Farran Martos i es posa com a lider en solitari del grup amb 5.5 de 6. La resta dels nostres jugadors del A no van voler ser menys i van guanyar tots les seves partides, llevat lògicament del match Panella - Marc que, després d'una dura lluita va acabar en taules. Menció especial per Marin, Aaron i Aitor que finalment van poder disfrutar d'una victòria.

Al B Malachi guanya amb blanques i també es posa com a lider en solitari amb 5.5 de 6, Estanis torna a guanyar a un fort rival i es posa segon, Alex Lin treu taules d'una partida molt complicada i fins aqui dura l'alegria ja que lamentablement tota la resta de jugadors del B van perdre.

Entrem en l'últim terç del campionat amb molt bones opcions a conseguir una fita important, no obstant cal tenir en compte que encara falta el més dificil.

Anims a tots, Força CER i fins diumenge!

1 comentario

Malachi -

Agustí, a veure si pots enviar alguna foto a Marc i que en penji alguna...