Blogia
escacslarapita

5ª Ronda, per fí ens afinem...

Aquesta 5ª ronda ha sigut de llarg la millor en lo que portem de campionat.

Pel que fa el grup A la derrota d'Aitor davant Llatzer i les taules d'Aaron son l'unic negatiu. Michel, Marc, Dani, Marin i Panella van guanyar. Voldría destacar la victòria de Panella davant un rival molt fort a qui remata de forma espectacular. També destacar els 4.5 de 5 de Michel que el deixen com a un dels clars favorits a titol.

Al grup B les coses van anar també molt bé, tots els jugadors del CER que jugaven als taulers capdavanters van guanyar les seves partides iens trobem a 4 jugadors entre els primers 12 classificats. Malachi amb 4.5 i Estanis, Pepo i Alex Lin amb 4. Just detràs tenim a Juanjo amb 3.5 i Agustí Lin i Carlos Celma amb 3. Cal remarcar l'excelent campionat que està realitzant Alex Lin (Argimiro ja deu ensomiar amb el cognom de LIn!), Carlos Celma i també Pepo que conta les seves partides per victòries...

Per els xicuelos de la part de baix del B també va ser una bona jornada, els germans Espuny i Muñoz van guanyar i les úniques derrotes van ser per a Gerard i Joan Drago.

Tot plegat deixa un botí de 15 punts de 19 possibles pels jugadors del CER!

La propera jornada es perfila com a clau per la lluita pel titol a les dos categories, al A Michel tindrà una dura partida segurament amb Gonzalez Freixas i al B si no fallen els càlculs Malachi s'enfrontarà al lider Julian Cosmin.

Anims a tots per la propera ronda, a veure si podem seguir amb aquesta marxa!!!

0 comentarios