Blogia
escacslarapita

7ª Ronda, Michel s'escapa...!

Michel guanya amb bon joc a Saumoy i va primer amb mig punt davant Gonzalez Freixas, si puntua la setmana vinent dificilment se li escaparà el campionat. Pel que fa a la resta de l'A Aaron, Quinzà i Dani guanyen i comencen a arreglar un mal inici de campionat, Panella perd contra un rival fort, Marc tenia tantes agujetes de l'oliva de dissabte que no tenia força ni per aixecar les peces i acaba palmant i Marin, amb força ventatja però amb apuramnets de temps acaben perdent.

Al B van anar força bé les coses, Malachi rateja taules a Coromines després d'una partida on va anar sempre a remolc, Estanis pacta taules amb Sam Bru en una posició complicada, Alex segueix fort i treu taules a una partida que pareixia que si algú havia de guanyar era ell, Pepo segueix molt fort amb victòria que el deixa amb 5 de 6 jugats, Juanjo fa taules amb Lucas Millan, Agustí perd amb Sabaté del Gandesa, Jaume perd  i Muñoz, Gerard, Drago, Joana i Anna guanyen.

De cara a la propera ronda per dalt al B a la pripera taula Malachi jugarà amb negres contra Buch(totsdos amb 6 punts), una partida que pot ser clau per la classificació final amb permis d'Estanis i la resta de jugadors amb 5.5.

Anims a tots i ens veiem diumenge.

6 comentarios

Marc -

Més treball ...

Malachi -

Les Palmeres costa 23€ amb el mateix menu que l'any passat, picadetes , paella, ví i postre. Li he dit que confirmaré el dilluns si anem o no, ja direu algo...

Malachi -

Esta setmana aniré a demanar pressupost a Les Palmeres, si algu té alguna idea d'algun altre lloc...

DaNi -

Mmmm...es q como soy novato...voy perdio..grácias por la info..

A. Lin -

Supongo que despues de la ultima partida iremos a comer al restaurante como el año pasado.

DaNi -

Propongo q si Michel gana la 8a ronda...vayamos todos con corbata a jugar la última partida!!!