Blogia
escacslarapita

6ª Ronda, els deures fets...

Aquesta 6ª ronda ha deixat el campionat enllestit a priori per els tres equips del CER, l'A torna a guanyar i segueix el seu camí cap a 2ª divisió, el B llàstima, però va perdre amb un bon Peó Vuit B i diu adeu de forma quasi matemàtica als opcions d'ascens i el C finalitza el seu campionta amb una derrota davant del Masdenverge C.

Per segona vegada varem coincidir tots tres equips a casa. Jo mateix em voldria disculpar pels problemes logístics que van haver a l'hora de començar el match, no se que fa el CER amb un tresorer que va deixar clar que no sap comptar fins a 22!

La Ràpita A 8.5 - 1.5  Mora d'Ebre: Va ser un matx molt fàcil, el Mora va baixar amb alguns jugadors no habituals i ens vam aprofitar. Dani va seguir la seva bona ratxa i guanya bé a un fort rival. Marc es va retrovar amb la victoria davant de Ivan Salavadó, Aaron va guanyar ràpid un altre cop i segueix amb uns espectaculars 5.5 de 6... Panella ho va fer més llarg però també s'apunta la victòria, Marin torna a guanyar i segueix inparable, Miguel dona taules per finalitzar el match, Malachi i Aitor guanyen a uns rivals bastant inferiors d'ELO, Joana també va cumplir i només Drago va perdre.

La Ràpita B 2 - 6 Peó Vuit B: Posiblement el match pitjor del B com a equip, Juanjo va cumplir guanyant ràpid la seva partida, Estanis taules en una partida d'infart (per a variar....!), Fran acaba entaulant una partida interessant, i la llàstima va ser que per la part de baix (llevat Alex), on els jugadors del CER ens tenien acostumbrats a arrasar no va poder ser i Alex, Agustí Pepe Carlos i Jaume va caure derrotats.

La Ràpita C 1.5 - 2.5 Masdenverge: En un duel on encara tenia possibilitats de pujar el C, Gerard va perdre i Oriol, Joan i Anna van fer taules.

La propera ronda només la juga el B, ja que l'A descansa i el C ja ha acabat. A veure com els hi va a Cambrils...

3 comentarios

DaNi -

pues no tengo ni idea...la última vez q calculé un desempate en un por equipos fue hace 4años...y era tan fácil como sumar los puntos q hacen los rivales con los que puntuas...tendriamos los de santa coloma,espluga,tarragonaC...y ellos solo el de espluga...Pero si por los puntos de match..tenemos 7 de ventaja a falta de 20en juego...jojojo

Tú eres el captain...no lo sabes???Mmmmmmmmmmmmmm

alientoenlanuca ehhhhh

Malachi -

Para que sea matemático habrá que puntuar contra el Valls B... o no?

DaNi -

entonces...ahora subimos o no subimos????