Blogia
escacslarapita

Visca el CER!!!

Bueno gent, això s'ha acabat i de quina manera!

El CER per primer cop en la història, té un campió provincial, Michel després d'un campionat impecable, se l'endu amb 8 de 9, el seu rival no va voler forçar la maquina i van pactar taules abans de començar, el patiment s'havia acabat i Michel podia celebrar un titol que feia molt temps que buscava. A més a més va conseguir dos normes de Mestre Català de cop i juntament amb el que ja tenia ara ja es MC, Felicitats Michel, pareix que al final la feina ben feta dona els seus fruits...

Pel que fa la resta de jugadors del A, crec que els resultats en general han sigut força bons, els "xicuelos" van acabar conseguint la mitja després d'un mal inici, Dani acaba bé amb 5 de 7, Marin acaba amb 3.5 però amb un xic més de sort hauria pogut puntuar més, Marc salva un campionat amb molts altibaixos i Aitor suma 2.5 de 6 que no està gens malament.

Un cop firmades les taules de Michel l'emoció es centrava en la part alta del B, on Malachi depenia d'ell mateix per conseguir un "doblete "històric pel CER. La partida va ser molt igualada, i Sam Bru amb negres va plantejar una partida de taules i no vaig ser capaç de sorpendre'l en cap moment, el campionat va quedar entre Francisco Bru i Buch, amb Malachi a l'expectativa per si feien taules. Al final Buch va guanyar una partida molt ben portada i es va endur el campionat d'una forma merescuda, amb Malachi segon per Bucholz.

En general el rendiment dels jugadors del B aquest campionat ha sigut molt bona, llàstima Estanis que es va desunflar a les últimes rondes, Alex Lin espectacular amb 6 punts i una sola derrota, Pepo bé amb 5 de7 jugades, Agustí també fantàstic amb 5 punts en seu seu primer campionat (gràcies per l'ajuda Sr. Lin), Juanjo un xic irregular però mostrant un joc cada cop millor, i  la resta dels xiquets molt bé tots per ser el seu primer campionat, estic segur que aquesta experiència els anirà molt bé de cara al per equips.

Poca cosa més a dir, el dinar va estar per mi molt bé, encara que molts estavem força cansats després d'un campionat que s'ha fet molt llarg, felicitats a tots en general i fins la propera...

1 comentario

Marc -

Ajedreznd
Miguel Ángel Accensi de La Rapita consigue la victoria el titulo de MC y una plaza para la final catalana

FCE Tarragona
Miguel Angel Accensi de La Ràpita, guanya el campionat, dues normes i aconsegueix el títol de Mestre Català.
El jove jugador del Masdenverge, Joan Buch s'imposa al grup B, per davant de Malachi Haynes de La Ràpita.

De maravilla, La Ràpita és consolida.
Jo voldria dedicar la meva victòria, no es una gran victòria, però lo que me costa guanyar una partida...
La dedico a Miguel Romero, a Agustí Lin i a Carlos Burillo que m'han donat una palmadeta quan me feia falta.
Gràcies a tots per ser com sou. Visca el CER