Blogia
escacslarapita

A la 2ª Ronda el CER va fort...

Molt bons resultats a la 2ª ronda amb victòries del tres equips del CER.

L'A va solventar sense massa problemes el matx amb el Gandesa, a mitat matí amb victòries de Aaron, Ramon, Malachi, Aitor i les taules de Panella ja anavem 4.5 a 0.5, però va costar una mica acabar la feina, finalment Michel guanya i el matx queda resolt, per acabar també van guanyar Marc i Miguel i les úniques derrotes van ser de Dani i Marin. Resultat final 2.5 - 7.5.

La campanada la va donar el B, el matx davant l'Ampolla es veia com un dels més dificils per al B i mirant l'ELO dels rivals quasi ningú apostava per la victòria rapitenca, Homes de poca fé!!! Frank treu unes taules bones, Juanjo guanya a Llatzer..., Alex taules, Estanis i Agustí guanyen, Pepe i Pepo perden i el rival de Celma va sentir por i es va quedar a casa. Total 5 - 3 i el punt es queda a casa. Felicitats a tot el B, i afluixeu una mica o fareu un mal cap..jejeje.

Finalment el C va guanyar per incompareixença del rival.

La propera setmana tenim els següents matx.

Ràpita A - Tarragona C, cal recordar que l'any passat ens van guanyar aqui a casa i tova revenja...

Vilaseca B - Ràpita B, a priori favorits els nostres però cuidadín...

Masdenverge C - Ràpita C, a veure els xicuelos com ho fan...

1 comentario

Carlos Burillo -

Felicitaros a todos, tal como comentaba hace un rato por teléfono con Laqui pocos equipos pueden presumir de jugar sus 18 primeros jugadores de ranquink, lo que hace que la fuerza del equipo sea la real mientras el ranquink de otros equipos es más ficticio.

Lo del B, espectacular con esa victoria de la promesa Rapitenca contra la promesa de la Ampolla en el 2º tablero, parece que el tener de escudero a Fran por delante le ha venido bien a Juanjo.

La semana que viene el impredecible Tarragona "C", con ganas de revancha como bien dice Malachi, se acercan las rondas claves.

Por mi parte bien, yo perdi una partida en la que jugué muy bien la apertura pero que en el final cometí algunas imprecisiones unidas a los apuros de tiempo para dejarme el punto entero. Mi equipo empató a 2 (somos el 23 y empatamos con el 18), por lo que bien.

Personalmente he perdido las 2 partidas que he jugado, ambas con negras, pero no estoy descontento, porque creo que he jugado bastante bien en ambas, aunque finalmente se ha impuesto la lógica de jugar con dos rivales que me sacan 250 y 120 puntos de ELO Fide.

Os adjunto el enlace a la página donde están colgados los emparejamientos y resultados, también se pueden descargar en la página principal de la Federación Aragonesa todas las partidas de autonómica que se juegan, ya están las de la 1ª y 2ª ronda.

Un saludo y nos vemos en los bares.

Carlos Burillo


http://www.ajedrezaragon.com/torneos/2009/equipos/index.htm