Blogia
escacslarapita

I QUE XALAREM ELS DIUMENGES PEL MATÍ...... !!!

 

No sé vatros però jo ja començo a tenir un ronroneig a l'estòmeg..... I és que el començament del campionat per equips 2008' ja el tenim aquí !!!

Es veu que enguany mos toca canviar de grup. Llàstima, eh Marc, amb les ganes que teníem als Canareus...., però vaja que la sana competició ens depara una ronda final amb l'Amposta (no és per malmetre, però ja queda molt llunyà aquell dia que vam sortir amb les orelles catxetes, catxetes. I el fred que feïa!).

Ara en serio, s'ha fet una molt bona feina de gestió per part de Marc i Ramón, principalment, (disculpeu els "del centre ampliat" que em deixo I NO NOMENO PER NO DEIXAR-ME'N CAP) per  arribar on som. Ens hem fet més grans amb tot el que comportà però crec i espero que continue per molt temps aquest superbonrotllo, que al fi i al cap és l'únic momentent que mos deixen les parentes.

 

Estic molt content de poder formar part del club d'escacs la Ràpita, el nostre C.E.R. i senzillament per aquest motiu volia participar en aquest blog i desitjar el millor per aquest nou Campionat, independentment dels resultats, encara que a priori comptem amb un grup ben fort i consolidat (per pujar a 2a Marc?) que ens portarà de ben segur a uns bons resultats (sinó almenys a algun bon esmortzarillo).

Per acabar, dir-vos que, si no vaig errat, el proper dia 26/01/2008 s'inaugura la Casa del Mar pel Conseller de Governació. A vore si abans podem anar a veure-ho i ens agrada per tal de ficar-mos-hi.

VISCA EL C.E.R. !!!

FRANC

 

0 comentarios