Blogia
escacslarapita

1ª RONDA INDIVIDUAL 2.007

07.10.07 va començar el torneig individual provincial a l'Hospitalet de l'infant. Els jugadors del CER son els següents, al grup A Michel Accensi, Carlos Burillo, Aitor Quinzà i Josep Marin i al grup B Juanjo Cabanes, Sergi Panella, Aaron Rodriguez, Oriol Marcos, Alex Lin, Pepo Carceller, Estanis Balada i Malachi Haynes. Cal dir que per diversos motius Burillo, Pepo i Estanis no van poder jugar la primera ronda.

Resultats: Al grup A per desgràcia no van anar gaire bé les coses ja que Marin va abandonar molt d'hora al perdre la dama, Quinzà perdia finalment després d'una excel·lent partida amb el fort jugador i president del club d' Amposta Josep Ramos i Michel no va poder passar de les taules amb un rival inferior d'ELO. Al grup B va anar millor i Panella, Aaron i Juanjo van guanyar les seves partides amb contundència, Malachi va atracar a un rival que tenia la partida guanyada però per un despiste va acabar perdent i Alex Lin i Oriol van acabar perdent després de partides on tots dos van tenir posicions superiors davant rivals que els superaven d'ELO i experiència, si segueixen jugant així es ben segur que les victòries no tardaran en arribar.

Ara cal esperar veure els emparellaments de la propera ronda...

Malachi

2 comentarios

Pepo -

va que ara a la 2ª ronda que ja hi som tots, farem mes pinya i guanyarem. Per cert marc, no puc ficar accents, quan en poso un passa aix``o. Com ho arreglo?

Marc -

Molt bé Malachi. Ànims a tots